Over Thiry Paints

THIRY PAINTS NEWS !!!

NIEUWE VESTIGING ISM KROMOXI PROF IN LIMBURG :

Welkom in de nieuwe showroom te PEER, links op de HEYLEN-site.

  

NIEUWE VESTIGING IN PAAL IS OPEN !

Volg ons via Facebook voor de ontwikkelingen ...

  

NIEUWE VESTIGING in HALLE :

Welkom in onze nieuwe showroom en groothandel op de Bergensesteenweg 445 te Halle.

650 m² showroom met behang, vloer, raamdecoratie en véél kleur.

650 m² groothandel met verf, tools, ladders, etc...

    

THIRY PAINTS, VERF EN NOG VEEL MEER ...

Kent u de firma Thiry Paints? Na een verleden in de drogisterij (sinds 1940) zijn wij als groot- & kleinhandel (sinds 1980) uitgegroeid tot specialist in verf en decoratie. Ondertussen hebben we bijna 11 filialen in Mechelen, Vlaams-Brabant en Limburg. U kunt bij ons terecht voor professioneel verfadvies (in- & exterieur), begeleiding in uw keuze voor behang, vloerbekleding en kleuradvies. We hebben een groot aantal merken op stock, waar we de laagste prijsgarantie op aanbieden. Als AKZO Nobel-dealer verkopen we voornamelijk verven van Levis, Trimetal, Herbol en Sikkens. U hebt de keuze uit alle mogelijke kleurencollecties die wij ter plaatse mengen in de gewenste kwaliteit. Zo zijn er niet alleen muur-& plafondverven en lakken in te kleuren, maar ook vernissen, beitsen, metallic en andere effectverven. Vervolgens hebt u ook meestal de keuze tussen watergedragen of solventgedragen producten.

U kunt uren spenderen in onze behangbibliotheek, maar onze adviseurs kunnen u er ook sneller wegwijs in maken. Opnieuw een grote verscheidenheid aan kwaliteiten en merken, waaronder Arte, Hooked on Walls, Eijffinger, Rasch, Spits, Casamance, etc. Accentueren kan ook met foto’s of stickers, waarvoor eveneens een ruim aanbod. Verder vindt u allerlei soorten vloerbekleding, van Quickstep laminaat en parket tot Novilon van Forbo, Sisal van Tasibel, tapijt van Lano, tapijttegels van Desso, etc. Nieuw bij Thiry Paints is een ruim assortiment aan raamdecoratie. In onze showrooms kan U allerlei types terugvinden als jaloeziën, lamellen, plissé's, dupli's, gordijnen etc... De merken en collecties kan U bekijken via onze collectiepagina. Last but not least zijn er nog de sierlijsten, plinten, rozetten en andere decoratie van Orac Decor.

Als de keuze u wat te veel wordt, staan wij paraat met het juiste advies voor uw project of probleem. Al onze medewerkers zijn technisch onderbouwd, onze dames helpen u bij de kleuren en het behang. Het is ook mogelijk om kleur- en/of technisch advies bij u thuis te krijgen, hiervoor dient vooraf een afspraak te worden gemaakt.

  

                                                                 

  

THIRY PAINTS COLORS.

Aangezien er miljoenen kleuren bestaan, kunnen we die onmogelijk allemaal op stock hebben. Onze moderne mengmachines zorgen ervoor dat bij de invoer van de gewenste kleur de juiste dosering van pigmenten aan de juiste basisverf wordt toegevoegd. Uw kleur kan ook ten allen tijde exact worden bijgemaakt. Kleur kiezen is moeilijk, vooral dankzij het fenomeen ‘metamerie’. Het zorgt ervoor dat kleuren die er in een bepaalde lichtomgeving gelijk uitzien, onder andere lichtomstandigheden heel verschillend blijken te zijn. Alle types licht (zonlicht, wit licht, geel licht), maar ook schaduw, glansgraad, textuur, en zoveel meer zorgen er telkens voor dat kleur er anders gaat uitzien dan dat u verwacht. HOUD DAAR REKENING MEE!

  

                                                                               

  

THIRY PAINTS INSPIRES.

Met moodboards en beelden trachten wij u alvast te inspireren tot combinaties van alle voorgaande elementen tot een mooi gepersonaliseerd interieur (of exterieur). U kunt a.d.h.v. didactisch materiaal (foto’s, stoffen, vloerstalen) de huidige situatie schetsen van de woning, zodat de adviseurs zich makkelijker kunnen inleven, of baseren op materialiteit, belichting en sfeer. Dè kans om alles eens vanuit een ander perspectief te zien!