Quick-Step Livyn

Waarom LIVYN ?

Deze collectie is gemaakt van vinyl van topkwaliteit, 100% waterdicht en dus ideaal voor gebruik in badkamers en keukens. De sterke, duurzame toplaag is m.a.w. ideaal voor intensief gebruik.

Het materiaal is dun en soepel zodat deze gemakkelijk bovenop een bestaande vloer geplaatst kan worden. Het is bovendien perfect combineerbaar met vloerverwarming en/of -koeling.

Deze vinyl is aangenaam en comfortabel om op te lopen én het dempt het geluid van uw stappen. De beschermende PU-coating garandeert een uiterst gemakkelijk onderhoud !

De volledige collecties zijn eveneens beschikbaar in een te verlijmen versie of een versie met click-systeem om zwevend te plaatsen.

COLLECTIES 

 

  • Ambient

Livyn Ambient is een collectie van prachtige vloeren met een unieke, expressieve steenstructuur. 

Deze collectie is ideaal om een nieuwe look te geven aan je badkamer of keuken.

 

  • Balance

Livyn Balance is een collectie van prachtige vloeren met het gepatenteerde Uniclic systeem voor een snelle, makkelijke plaatsing.

De panelen met V-groef scheppen een ruim perspectief en versterken het authentieke plankeffect. 

 

  • Pulse

Livyn Pulse is een collectie van prachtige vloeren met een expressieve, tactiele structuur en fascinerende kleurvariaties.

Uitzonderlijk aan deze planken is hun grote afmeting, hierdoor zijn ze perfect om de parketlook te creëren met een watervaste vinylvloer.

De panelen met V-groef scheppen een ruim perspectief en versterken het authentieke plankeffect.

 

  • Rigid

Livyn Rigid is een gamma van prachtige vloeren met een gloednieuwe technologie.

De planken zijn stijver dan de andere collecties waardoor ze geen problemen ondervinden bij kleine oneffenheden of voegjes.

Deze collectie is beschikbaar in een grote selectie van de Ambient en Balance collectie.